VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.5/10 (2 ääntä )

Future Wars: Time Travellers


Future Wars, julkaistu euroopassa nimellä Time Travellers ja USA:ssa Adventures in Time. Peli on Delphine Softwaren 1989 julkaisema seikkailupeli, joka julkaistiin alustoille PC (DOS), Amiga, Atari ST.

Peli alkaa siitä, kun pelaaja on ikkunan pesijänä kerrostalon seinustalla nostotelineessä. Pelaajan pomo avaa ikkunan ja toruu pelaajaa laiskottelusta. Pelaaja pystyy tämän jälkeen siirtyyn huoneistoon ja tekeen jekun pomolle.  Samalla pelaaja löytää salaisen käytävän, mikä johtaa konehuoneeseen mistä penkomalla pelaaja saa käsiinsä muukalaisten tekstillä varustettuja dokumentteja.  Laite siirtää pelaajan ajassa taaksepäin vuoteen 1304, missä pelaajan tulee pelastaa neidon epäilyttävien munkkien luolta. Pelaajalle selviää samalla, että neito on Lo’Ann joka myös on aikamatkaaja, joka matkusti isänsä kanssa estääkseen muukalaisten suunnitelman tuhota maapallo.

Pelaaminen pelissä on erittäin lineaarinen tarinan mukaan, eikä pelaaja voi poiketa tästä yhtään. Usein käytettävät tavarat saattavat löytyä hyvin aikaisessa vaiheessa, mikä aiheuttaa hieman sekavuutta niiden käyttötarkoituksesta.  Peli ei myöskään anna vihjeitä tavaroiden käytöstä, joka joissain tilanteissa pakottaa pelaajan palauttaan aikaisemmin tallennetun tilanteen. Jotkin esineet pelissä saattavat näkyä ruudulla vain muutaman pikselin verran, joten näiden huomaaminen on hyvin haastavaa.

Youtube video pelistä Future Wars: Time Travellers

Future Wars: Time Travellers, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.3.2012

Jätä kommentti