VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.5/10 (17 ääntä )

Fire Power tiedoston lataus
Lataa Fire Power
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Fire Power

Fire Power Panssarivaunu Tykittää Tukikohtaa

Fire Power on Silent Softwaren 1987 tekemä ja MicroIllusionsin ja Activisionin julkaisema toimintapohjainen panssarivaunupeli. Peli julkaistiin alkujaan Amiga 500:selle ja käännettiin myöhemmin MS-DOS:ille, Apple IIGS, Atari ST:lle ja Commodore 64:.lle.

Pelissä pelaaja voi valita muutamasta eri panssarivaunusta haluamansa ja aloittaa tehtävien suorittamisen. Peli on pitkälti arcadetyylistä toimintaa, missä tankilla jyrätään tukikohtien läpi ampuen kaiken hajalle. Panssarivaunun tykillä ampuminen ei ole kovinkaan realistinen, vaan arcadetyyppisesti tykillä voidaan ampua lähes sarjatulta.

Radat koostuvat laajoista kartoista, joissa on erilaisia vihollisia, kuten vihollisen linnakkeita, tykkitorneja, sotilaita ja helikoptereita. Tukikohdan muurit voidaan rikkoa panssarivaunun tykillä ampumalla niitä useita kertoja. Sotilaat voidaan tappaa joko ampumalla tai ajamalla niiden yli. Sotilaista jää maahan punainen märkä läiskä. Vihollisen tykkitornit voivat ampua ampua 8 eri suuntaan ja ampuvat aina pelaajan tankkia kohti jatkuvalla syötöllä.

Peliä voidaan pelata yksinpelinä tietokonetta vastaan, moninpelinä kaveria vastaan jaetulla ruudulla, tai jopa modeemin kautta kaksinpelinä.

Fire Power on hauska pikkupeli, jonka ei ole tarkoituskaan olla taktinen strategiasimulaatio, vaan hauskaa räskintää kavereiden kesken. Sen se myös täyttää ja peliä on hauska pelata kavereiden kanssa.

 

 YouTube video Fire Power pelistä

Fire Power, 6.5 out of 10 based on 17 ratings
Fire Power koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.10.2012

Jätä kommentti