VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (10 ääntä )

FIFA Soccer 96 tiedoston lataus
Lataa FIFA Soccer 96
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

FIFA Soccer 96

Fifa 96 Brasilia tuuletus jalkapallo ottelu

FIFA Soccer ’96 on Extended Play Productionsin tekemä ja Electronic Artsin 1995 julkaisema jalkapallopeli. Peli julkaistiin alustoille: Sega Mega Drive, Sega 32X , Sega Saturn, Sega Game Gear, MS-DOS, PlayStation, SNES, ja Game Boy.

Kyseinen peli on jatkoa FIFA sarjaan kuuluvista FIFA Soccer ’95 sekä FIFA International Soccer peleille. FIFA 96 peliä on usein pidetty ensimmäisenä hyvin onnistuneena FIFA-sarjan jalkapallopeleistä, joka avasi tiensä useille eri jatko-osille FIFA sarjassa. Peli oli aikoinaan vallankumouksellinen sen ainutlaatuisesta reaaliaikaisesta kommentaattorista, jonka äänen juonsi John Motson, sekä pelin käyttämästä reaaliaikaista 3D grafiikasta Sega Saturn, PlayStation, 32X, and DOS versioissa, jonka tekniikkaa kutsuttiin ”Virtual Stadium”.

Pelin versio joka ei käytä 3D-tekniikkaa käyttää isometrista kuvakulmaa, joka on kuvattu hyvin jyrkästä kulmasta antaen näin pelaajalle enemmän katselualaa pelikentälle. Peliin on saatu hyvä ja nopeatempoinen syke pelaamiseen. Hahmojen animoinneissa on käytetty suurta määrä kuvia, joka tuo pelaajien liikkeisiin sulavuutta. Pelin grafiikka on muutenkin kaunista katseltavaa ja esim. kentän reunalla näkyvä katsomo on hienosti toteutettu.

Pelin 3D:tä käyttävä versio on hieman karumman näköinen ja pikselimäinen nykymittapuulla, mutta tuohon aikaan 3D jalkapallopeli oli uusinta uutta. 3D-version ruudunpäivitys oli hieman nykivää ja hahmojen liikkeet kankeampia, kuin tavallisen version.

FIFA 96 pelissä on myös laaja musiikkivalikoima, joka sisältää 15 eri kappaletta.

Youtube versio FIFA 96 pelin versiosta missä on 3D grafiikka käytössä :

Youtube versio FIFA 96 pelin versiosta missä ei ole käytössä 3D grafiikkaa :

FIFA Soccer 96, 8.3 out of 10 based on 10 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.9.2012

Jätä kommentti