VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.8/10 (4 ääntä )

Earthworm Jim


Earthworm Jim on Shiny Entertainmentin kehittämä ja Playmates Interactive vuonna 1994 julkaisema ammuskelu- ja tasohyppelypeli. Peli tehtiin alustoille : Mega Drive/Genesis, SNES, Sega CD, Game Boy, Sega Game Gear, PC, Sega Master System, Game Boy Advance, iPhone OS, Virtual Console, Xbox Live Arcade, PlayStation Network, WiiWare, DSi War.

Hahmo, jota pelissä ohjataan, on supersankariksi puettu mato, jonka tehtävänä on pelastaa maailma. Pelissä on kahdeksan tasoa, joissa jokaisessa on erilainen teema, sekä erilaiset viholliset. Jokaisessa tasossa on myös ns. päävastus. Tasojen välissä on Andy Asteroids -nimisiä avaruuskilpa-ajoja. Jimillä on käytössään sädease, ja hän voi käyttää myös omaa madonruumistaan erilaisiin tarkoituksiin, lähinnä lyömäaseena, potkurina (hidastaa putoamista), ja hän voi tarttua sillä erilaisiin esineisiin. Hän käyttää sitä lisäksi kaikenlaisten kytkimien ja muiden esineiden aktivointiin.

Päähahmon seikkailuista tehtiin vuosina 1995–1996 myös piirrettyä televisiosarjaa, joka Suomessa tunnetaan nimellä Jimi Matala.

 

Earthworm Jim Youtube video pelistä :

Viittaukset : Wikipedia Earthworm Jim

Earthworm Jim, 8.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.1.2012

Jätä kommentti