VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 4.5/10 (2 ääntä )

Dynamite Düx


Dynamite Düx on Sega-AM2 1989 Sega konsolille tekemä sivusta kuvattu tasoloikka. Pelin suosion myötä siitä julkaistiin versiot myös Amigalle, Amstrad CPC:lle, Atari ST:lle, Commodore 64:lle sekä ZX Spectrumille.

Pelin juonena on tyypilliseen tapaan tyttö nimeltä Lucy, joka kidnapataan pahan Sorcerer Achachan toimesta. Pelaajan tehtävänä on pelastaa Lucy pulasta.

Pelaaja ohjaa Lucyn lemmikkiankkoja Bin (Sininen) ja Pin (Punainen). Ankkojen tehtävänä on läpäistä kuuden eri maailman läpi. Bin on oletuspelaaja, mutta pelaaja voi halutessaan pelaa myös Pin:illä, tai kaksinpelissä kaverin kanssa samanaikaisesti kumpaakin ankkaa. Pelin jokainen rata päättyy loppuvastukseen. Pelin ratojen välillä on myös bonusratoja, jossa ankat nyrkkeilevät. Dynamite Dux käyttää vain kahden napin toimintoja, toinen on hyppy ja toinen on hyökkäys. Hyökkäyksessä ankat mäiskivät piirrettymäisesti vihollisia. Pelaaja voi käyttää myös radalta löytämiään aseita, kuten sinkoja, kiviä ja pommeja.

Dynamite Dux on graafiselta ulkoasultaan hyvin piirrettymäinen. Ankat, viholliset ja maisemat ovat kuin suoraan piirretystä.

Dynamite Dux Youtube video :

Dynamite Düx, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
Dynamite Düx koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

11.11.2011

Jätä kommentti