VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.6/10 (10 ääntä )

Duck Hunt selaimessa
Pelaa Duck Hunt selaimessa

Duck Hunt


Duck Hunt on pelihalliversiona 1984 julkaistu yksinkertainen ammuntapeli, joka ilmestyi myöhemmin Nintendo Entertainment System -pelikonsolille.

Pelin tavoitteena on saada lentäviä ankkoja ampumalla kerättyä mahdollisimman paljon pisteitä. Metsästyskoira käy noukkimassa pudonneet ankat. Pelissä on toinen osuus, jossa ammutaan valkoisia savikiekkoja. Yhtä ankkaa ammuttaessa, ankkaa voi liikutella peliohjaimella. Jos ankkaan ei osu, metsästyskoira alkaa hihittämään pelaajalle.

Peliohjaimena käytetään NES:in Zapper-valopistoolia. Suomessa myytiin NES-konsoleita tiettynä aikana NES Zapper -valopistoolin ja Duck Huntin sekä Super Mario Bros. -pelin sisältäneen pelimoduulin kanssa.

Vastaus usein kysyttyyn kysymykseen miten valopistooli toimii on, että kyseessä on ennemminkin optinen lukija, joka erottaa näytöltä valkoisen ja mustan. Jokaisen valopistoolin napinpainalluksen yhteydessä putkinäyttö välähtää valkoiseksi, poislukien kohdan missä ankka sijaitsi ampumahetkellä. Jos optinen lukija tulkitsi kohdan valkoiseksi, ei ankkaan osuttu. Jos optiikka luki kohdan mustaksi, on ankkaan osuttu.

Huomiona, että Duck Hunt -peliä ei pysty pelaamaan nykyaikaisilla LCD- tai plasmatelevisiolla.

Duck Hunt peli You tube video :

Duck Hunt, 7.6 out of 10 based on 10 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

27.9.2011

2 Vastausta to “Duck Hunt”

  1. impivaara joonas sanoo:

    Pelinä ei niinkään hyvää, mutta koska kyseessä on legenda valopyssyn kera, niin pisteitä täytyy antaa.
    Koittakaapas miettiä hetken miten tuo valopistoolilla ammunta on toteutettu. Vinkkinä, että LCD näytöillä ei peliä saisi enään toimiin.
    Vastaus löytyy Wikipediasta.

  2. Retro-Tonpa sanoo:

    Voi miten monta kertaa halusinkaan ampua tuon koiran mäsäksi kun nauroi karanneita lintuja.

Jätä kommentti