VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.6/10 (7 ääntä )

Double Dragon


Double Dragon on tunnettu beat’em up -pelien kategoriaan kuuluva pelisarja, jonka ensimmäiset osat kehitti Technos Japan Corporation. Ensimmäisen Double Dragon -pelin suunnitteli Yoshihisa Kishimoto. Myöhemmin Peli yhdistelee elementtejä sekä Bruce Lee -tyyppisistä elokuvista että lähitulevaisuudesta, jossa katujengit ovat vallassa.

Peli julkaistiin alustoille: Nintendo Entertainment System, Sega Master System, ZX Spectrum, Amstrad CPC, Commodore 64, IBM PC, Atari ST, Amiga, Atari 2600, Atari 7800, Game Boy, Mega Drive/Genesis, Lynx, Mobile, Zeebo, Apple OS, Game Boy Advance, iPhone.

Pelisarjaa on pidetty hengellisenä jatkona Nekketsu kōha Kunio-kun -pelisarjan ensimmäiselle osalle (tunnetaan länsimaissa nimellä Renegade), joka oli yksi historian ensimmäisistä katutappelupeleistä. Myös kyseisen pelin oli suunnitellut Yoshihisa Kishimoto.

Pelisarjan pääosissa ovat kaksoisveljet Billy ja Jimmy Lee, jotka ovat fiktiivisen itsepuolustuslaji sōsetsukenin taitajia. Sarjan suosion myötä tuotettiin myös televisioon piirrossarja sekä vuonna 1994 tehty elokuva.

Pelissä pelaaja etenee joko yksin, kaksinpelinä kaverinsa kanssa ruudulla eteenpäin taistellen vastaan tulevia vihollisia. Pelaaja kykenee lyömään nyrkillä ja potkiin vihollisia, sekä poimiin maassa olevia esineitä, kuten ruoskia, pesäpallomailan, tai tynnyrin, joita voi käyttää vihollisten hakkaamiseen.

Double Dragon Pelisarjan pelit :

  • Double Dragon
  • Double Dragon II: The Revenge
  • Double Dragon 3: The Rosetta Stone
  • Super Double Dragon
  • Double Dragon V: The Shadow Falls (epävirallinen)
  • Double Dragon (Neo Geo)
  • Double Dragon Advance

Double Dragon Youtube video pelistä :

Double Dragon, 7.6 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.5.2012

Yksi vastaus to “Double Dragon”

  1. Kimble sanoo:

    Loistava peli. Tuli aikoinaan hakattua veljen kans kaksinpelinä.

Jätä kommentti