VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.5/10 (2 ääntä )

Donkey Kong 3


Donkey Kong 3 on Nintendon 1983 kehittämä ja julkaisema tasohyppelypeli, joka on jatkoa edeltäville Donkey Kong peleille. Peli julkaistiin NES, Nintendo 3DS, NEC PC-8801, Sharp X1 alustoille.

Pelin kaksi ensimmäistä osaa olivat pitkälti tasohyppelypelejä, mutta Donkey Kongin kolmas osa on enemmän ampumapeli.

Pelissä Donkey Kong on murtautunut Stanley  the Bugmanin kasvihuoneeseen. Apina roikkuu köysistä, joiden päässä on ampiaispesiä. Tästä ampiaiset suuttuvat ja pyrkivät kostoksi tuhoamaan kaikki Stanleyn kukat. Pelissä Stanleyn täytyy puolustaa kukkiaan ja tuhota hyönteismyrkyllä kaikki mehiläiset ja jahdata Donkey Kong, ennen kuin se tuhoaa koko kasvihuoneen.

Pelin alussa vaiheustaso on suhteellisen helppo ja ensimmäiset radat läpäistään melko nopeasti. Kasvihuoneessa on vain muutama ampiaispesä, joita Donkey Kong hakkaa. Pelaajan tehtävänä on ampua Donkey Kongia, sekä ilmassa lentäviä pörriäisiä. Jos ampiaiset pääsevät ohi pelaajan nappaavat ne kukat irti penkeistä ja alkavat viemään niitä ylös kattoon, johon asti pelaajalla on aikaa vielä pelastaa kukka takaisin maahan. Ratoja edetessä ampiaispesien ja lentävien hyönteisten määrä kasvaa koko ajan, ja mukaan astuu muitakin ongelmia aiheuttavia hyönteisiä.

Kuvankaappauksia pelistä

 

YouTube video Donkey Kong 3 pelistä

Pelistä muualla

 

Donkey Kong 3, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

25.11.2018

Jätä kommentti