VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.3/10 (6 ääntä )

Dogs of War


Dogs of War on Elite Systemsin 1989 valmistama sotapeli Amigalle ja Atari ST:lle. Pelin nimi ”Dogs of War” on todennäköisesti valittu 1981 julkaistun samannimisen elokuvan mukaan.

Pelin päähenkilö on Ramboa muistuttava erikoisjoukkojen sotilas, joka lähetetään komennukselle ympäri maailman. Dogs of War on hyvin samankaltainen Commando pelin kanssa. Dogs of War pelin kentät muodostuvat ylhäältä alaspäin, sekä viistoihin rullaavista maastoista, jossa vilisee vihollisen sotilaita. Hahmo pystyy liikkuun ja ampuun 8 eri suuntaan.
Pelin tehtävät koostuvat esimerkiksi panttivankien pelastustehtävistä, Rikkauksien palauttamisesta, tai yksinkertaisesti tietyn henkilön tappamisesta. Pelaajalla on heti pelin alussa mahdollisuus valita järjestyksen mistä aloittaa pelaamisen. Tosin osa radoista on haastavampia, kuin toiset, joten on suositeltavaa aloittaa helpoimmasta päästä.
Pelaaja tienaa rahaa suoritetuista tehtävistä, mitä hän voi kuluttaa kaupassa erilaisiin aseisiin, panoksin ja muihin varusteisiin.

Peli sisältää esim. Pistooleja, Kalasnikoveja, minigunin, kranaatteeja, singon, liekinheittimen ja muita aseita.

Dogs of War Youtube video pelistä :

Dogs of War, 7.3 out of 10 based on 6 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

29.3.2012

Jätä kommentti