VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.4/10 (7 ääntä )

Dig Dug tiedoston lataus
Lataa Dig Dug
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Dig Dug selaimessa
Pelaa Dig Dug selaimessa

Dig Dug


Dig Dug on Namcon kolikkopeli, joka julkaistiin vuonna 1982. Pelistä on julkaistu useita eri versioita ja käännöksiä mm. seuraaville alustoille : Kolikkokoneet, ColecoVision, Commodore 64, Xbox Live Arcade, Famicom, Atari 2600, Atari 7800, Atari 8-bit.

Pelin tarkoitus on tuhota maan alla asuvat hirviöt. Tämän voi tehdä joko pudottamalla kiviä hirviöiden päälle, tai ampumalla niitä ilmapumpulla, jolla ne saa räjähtämään. Hirviö ei sillä räjähdä heti, vaan pumpulla on pumpattava useita kertoja ja sen voi jättää kesken, jolloin hirviö alkaa tyhjentyä ja pelaaja pääsee pakoon sitä.

Hirviöitä on kahta tyyppiä: Pookat ovat pyöreitä punaisia hirviöitä, joilla on keltaiset lasit. Fygarit ovat tultasyökseviä vihreitä lohikäärmeitä. Pelaajan hahmo on Dig Dug, sinivalkoiseen asuun pukeutunut sankari. Dig Dug kuolee jos Pooka saa hänet kiinni, hän osuu Frygarin liekkiin, tai jää ison kiven alle. Pelaaja saa pisteitä lähinnä tuhoamalla hirviöitä, ja hieman kaivamalla maata. Pisteitä saa sitä enemmän, mitä syvemmällä hirviöt saa tuhottua. Toisen kiven pudottua, keskelle ruutua ilmestyy hedelmä, josta saa lisäpisteitä. Viimeinen hirviö pyrkii pakenemaan ruudun vasemmasta yläkulmasta.

Dig Dug Youtube video pelistä :

Viittaukset : Wikipedia Dig Dug kuvaus pelistä

Dig Dug, 6.4 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

11.1.2012

Jätä kommentti