VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.0/10 (42 ääntä )

Destruction Derby


Destruction Derby on Reflectionsin tekemä ja Psygnosiksen 1995 julkaisema autopeli missä ajetaan radalla romurallia. Peli julkaistiin alustoille Playstation, Sega Saturn ja PC:n MS-DOS.

Peli oli yksi Playstation-konsolin ensimmäisiä suuria hittipelejä, jonka myötä pelistä kehitettiin 1996 jatko-osa Destruction Derby 2.

Peli pohjautuu aitoon romurallisarjaan jota ajetaan Amerikassa. Toisin kuin tavallisissa autopeleissä Destruction Derbyssä ei ole tarvoitteena olla välttämättä kilpailussa ensimmäinen, vaan saada eniten pisteitä kilpailusta.   Pelissä saadaan pisteitä toisten kilpailijoiden autojen hajottamisesta. Jokaisessa kilpailussa on mukana 15-19 autoa (riippuu pelin versiosta), jotka pyrkivät hajoittamaan toisensa.

Peli sisältää useita eri pelimoodeja:

Romuralli

Kilpailun pisteet jaetaan kahdesta eri tekijästä; Maaliintulojärjestyksestä, sekä autojen hajoittemisesta saaduista pisteistä.

Ralliluokka:

Kilpailun pisteet jaetaan pääasiassa maaliintulojärjestyksestä. Tavallisessa luokassa on tavoitteena välttää oman auton hajoaminen ja tulla maaliin ensimmäisenä.

Destruction Derby

Kilpailu poikkeaa täysin tavallisesta rallista. Rata on suuri ympyrä, joka on aidattu. Autot on asetettu lähdössä ympyrän reunoille. Kun kilpailu alkaa lähtevät autot jokainen kohti ympyrän keskiosaa. Kilpailussa on tavoitteena olla viimeinen toimiva auto radalla.

Peli poikkeaa muista aikansa rallipeleistä tuoreella idealla yhdistettynä kauniiseen 3D-grafiikkaan. Lisäksi onnistuneen äänimaailman ja pelattavuuden puolesta peli on hyvinkin viihdyttävä ja varsinkin romuralli moninpelinä kaveria vastaan voi olla hyvinkin hauskaa puuhaa.

Youtube video Destruction Derby pelistä :

Destruction Derby, 7.0 out of 10 based on 42 ratings
Destruction Derby koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.9.2012

Jätä kommentti