VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.7/10 (134 ääntä )

Destruction Derby 2

Destruction Derby 2 Romuralli Autot Kolari

Destruction Derby 2 on Psygnosis-tiimin 1996 tekemä autopeli, jossa ajetaan romurallia. Peli julkaistiin Microsoft Windows:ille sekä PlayStation:ille. Peli on jatkoa sitä edeltäneelle  Destruction Derby pelille.

Peli pohjautuu aitoon romurallisarjaan jota ajetaan Amerikassa. Toisin kuin tavallisissa autopeleissä Destruction Derbyssä ei ole tarvoitteena olla välttämättä kilpailussa ensimmäinen, vaan saada eniten pisteitä kilpailusta. Pelissä saadaan pisteitä toisten kilpailijoiden autojen hajottamisesta. Jokaisessa kilpailussa on mukana 15-19 autoa, jotka pyrkivät hajoittamaan toisensa.

Peli myötäilee lähes täydellisesti sarjan ensimmäistä osaa. Pelissä on mukana kolme eri pelimuotoa: Romuralli, Kilpailuluokka ja Täystuho aikaa vastaan (Destruction Derby). Pelissä pelaaja päästään kilpailemaan seitsemälle eri radalle. Autojen kolaroinnit on mallinnettu aikaansa nähden hienosti ja autojen pellit menevät polygoneittain solmuun, eikä pelkästään sprite grafiikkana. Kolareissa metalli ja palaset lentelevät pitkin teitä. Pelin suurin muutos edeltäjäänsä on sen ratasuunnittelu, missä ensimmäisen osan kapeat radat on nyt korvattu leveillä teillä, missä voi kunnolla kiilailla vastustajia. Jokaisella radalla on myös omat ominaisuutensa, jotka eroavat hyvin toisistaan, kuten tiukat mutkat, valtavat hypyt jne.

Pelin vauhti on kuitenkin paikoitellen hieman liikaa, koska autojen tehot suhteessa ratoihin on hieman ylimitoitettu. Autoilla tahtoo väistämättäkin ajaa liian lujaa mutkiin, jonka myötä penkat kolisevat helposti.

Pelissä on mukana kommentaattorina Paul Page ja musiikkiraidasta vastaa hieman oudommat metallibändit Jug ja Tuscan, sekä introkappaleesta Mike Clarke.

YouTube video Destruction Derby 2 pelistä

Destruction Derby 2, 7.7 out of 10 based on 134 ratings
Destruction Derby 2 koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

16.11.2012

Jätä kommentti