VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (3 ääntä )

Crystal Caves tiedoston lataus
Lataa Crystal Caves
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Crystal Caves


Crystal Caves on Apogee Software yhtiön 1991 tekemä sivulta kuvattu tasohyppelypeli. Peli julkaistiin PC:n MS-DOS käyttöjärjestelmälle.

Crystal Caves on kolmiosainen trilogia, jossa pelaaja on vieraalla planeetalla etsimässä kaivoksista rikkauksia. Pelin juonessa sankari Mylo Steamwitz on pahasti velkaantunut ja hänen viimeisenä oljenkortenaan maksaa maatilansa lainaerä on suunnata matka tähtien halki kohti Altairianin tähtijärjestelmää.

Pelissä pelaajan on kerättävä jokaisesta radasta kaikki timantit ja kristallit. Radoissa on myös paljon muita tavaroita, kuten aseita, työkaluja ja tietysti monenlaisia vihollisia. Pelaaja voi radoissa vääntää katkasijoita, jotka avaavat ovia, joista pelaaja pääsee etenemään radalla. Viholliset koostuvat monenlaisista kummallisista muukalaisista, joita pelaaja voi joko väistellä tai ampua. Peli sisältää myös paljon pulmanratkontatehtäviä, jotka saattavat aiheuttaa pattitilanteen, missä rataa ei enään voida päästä läpi.

Peli sisältää kolme eri episodia

  • Troubles with Twibbles
  • Slugging it Out
  • Mylo Versus the Supernova

Graafisesti, radoiltaan ja pelimekaniikaltaan Crystal Caves muistuttaa pahasti Rick Dangerous peliä, kuitenkin huonommilla grafiikoilla. Äänimaailma koostuu PC:n beeperin äänistä.

Pelin ensimmäinen episodi on ilmainen ja pelattavissa shareware versioissa. Pelitrilogian jokainen osa on omalaatuinen ja omaa erilaisen juonen, grafiikat ja pelimekaniikan.

YouTube video Crystal Caves pelistä

Crystal Caves, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
Crystal Caves koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

29.4.2013

Jätä kommentti