VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.8/10 (4 ääntä )

Cosmo’s Cosmic Adventure tiedoston lataus
Lataa Cosmo’s Cosmic Adventure
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Cosmo’s Cosmic Adventure

Cosmos Cosmic Adventure Rata 1 Alku Animaatio

Cosmo’s Cosmic Adventure on Todd Reploglen tekemä ja Apogee Softwaren 1992 julkaisema tasohyppely, joka julkaistiin PC:n MS-DOS järjestelmille.

Pelissä pelaaja on pieni vihreä muukalaispoika nimeltä Cosmo. Cosmon vanhemmat vievät Cosmoa Disneylandiin syntymäpäiville. Kuitenkin komeetta iskeytyy heidän alukseensa ja pakottaa heidät laskeutumaan tuntemattomalle planeetalle jossa heidän täytyy korjata avaruusaluksensa. Cosmo lähtee tutkimaan lähialuetta ja mutta huomaa palatessaan vanhempiensa kadonneen ja paikalle jääneen vain suuret jalanjäljet. Cosmon on selvitettävä mihin vanhemmat ovat kadonneet ja pelastettava heidät mahdollisesta pulasta.

Peli sisältää 3 eri maailmaa joista jokainen sisältää 10 rataa joissa jokaisessa on omanlainen teemansa.

Pelissä pelaajan on kuljettava ratoja pitkin pääasiassa oikealle päin löytääkseen exit poistumiskohdan. Cosmo voi kävellä, hypätä ja roikkua useilla seinillä käsissään olevilla imukupeilla. Cosmo voi myös yhdistellä kiipeämistä ja hyppimistä ja näin päästä hyvinkin korkeille paikoille.

Pelissä on myös pieniä pulmanratkontatehtäviä joihin liittyy esim. painettavia nappeja, teleportteja ja jousia joiden avulla voidaan hypätä korkeammalle. Pelissä on mukana myös lentäviä aluksia, joilla Cosmo voi lennellä paikoitellen.

Coscmos pelin oli tarkoitus kilpailla grafiikoillaan ja tekniikallaan Mario Bros 3:sen kanssa, mutta pelissä monikin asia meni pieleen. Pelissä käytettiin monitasoisia maskeja, jotka pakottivat pelin ruudunpäivityksen onnettoman pieneksi. Tämän vuoksi peli ei todellakaan pyöri sulavasti, eikä sitä ole mukava pelata. Äänipuoltakaan ei voida kehua, koska pelistä jätettiin kokonaan pois Sound Blasterin tuki ja äänet toteutettiin PC-Speakerin kautta.

YouTube video Cosmos Cosmic Adventure pelistä

Cosmo's Cosmic Adventure, 6.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

13.10.2012

Jätä kommentti