VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.1/10 (29 ääntä )

Cool Spot tiedoston lataus
Lataa Cool Spot
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Cool Spot


Cool Spot on Virgin Interactive/Virgin Games:in 1993 tekemä tasohyppely, joka julkaistiin Mega Drive/Genesis, Sega Master System, Game Gear, Amiga, Super NES, Game Boy ja MS-DOS alustoille.

Kyseessä on limonadibrandi 7 Up:in sponsoroima peli, joka sisältää tuotemainontaa. Cool Spot hahmo on luotu 7 Up:in sen aikaisesta logon punaisesta pallosta, jolle on peliin lisätty raajat ja aurinkolasit.

Pelissä pelaaja etenee läpi erilaisten ratojen tuhoten vastaantulevia vihollisia, jotka koostuvat yleensä jonkinlaisista eläimistä, kuten ravuista, kotiloista, hämähäkeistä, hiiristä, ampiaisista ja monista muista hahmoista. Aseenaan Cool Spotilla on päättymättömät kuplat, joita hän voi heittää vihollisten päälle. Pelaajalla on jokaisessa radassa tehtävänään pelastaa toiset Cool Spotit, jotka löytyvät radan lopusta. Radoista voidaan kerätä samalla pieniä punaisia palleroita, joita tarpeeksi kokoamalla saadaan lisäelämiä, tai päästään bonusrataan. Hahmon energia kuvataan Cool Spotin naamalla, joka ehtyessään taipuu ja lopulta tipahtaa valikosta, joka tarkoittaa yhden elämän menettämistä. Vihollisten lisäksi pelaajalla on vastassaan erilaisia rotkoja joihin voi tippua, sekä aika, jonka sisällä rata on läpäistävä. Pelaajan kuollessaan rata aloitetaan joko ihan alusta, tai viimeisestä check point kohdasta.

Pelistä tehtiin myös jatko-osa Spot Goes To Hollywood

YouTube video Cool Spot pelistä

Cool Spot, 6.1 out of 10 based on 29 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

5.10.2014

Jätä kommentti