VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.3/10 (4 ääntä )

Combat School


Combat School (julkaistiin Amerikassa nimellä Boot Camp) on Konamin 1987 julkaisema peli, missä pelaaja toimii Yhdysvaltojen armeijan alokkaana taisteluleirillä suorittaen erilaisia armeijan harjoituksia kuten esteratoja, sekä ampumista. Peli julkaistiin alustoille Commodore 64, Amstrad CPC ja Sinclair ZX Spectrum.

Peli koostuu useista eri harjoituksista, jotka pelaajan on läpäistävä saadakseen koulutuksen päätökseen.

Peli sisältää seuraavat koulutusmuodot :

  • Esterata – Sivusta kuvattu esterata, missä pelaaja kilpailee toista sotilasta ja aikaa vastaan. Rata sisältää esim. muureja ja piikkilankaesteitä.
  • Ampumarata osa 1 – Pelaajan tulee ampua mahdollisimman monta kohdetta tietyn ajan sisällä. Jos kyseessä on kaksinpeli, on eniten ajassa kohteita ampunut voittaja.
  • Teräsmies kisa – Vastaa esterataa, mutta kuvakulma on ylhäältä ja pelaajan tulee vältellä matkalla miinoja ja muita esteitä.
  • Ampumarata osa 2 – Vastaa ensimmäistä ampumarataa, mutta esteet ovat liikkuvia kohteita.
  • Kädenvääntö – Pelaajan tulee kilpailla toista sotilasta vastaan kädenväännössä.
  • Ampumarata osa 3 – Vastaa aikaisempia ampumaratoja, mutta radalla on tavallisten kohteiden lisäksi myös kohteita, joita ei saa ampua.
  • Tappelu – Peelaajan tulee kohdata kouluttajan kamppailussa. Kaksinpelissä kamppailu tapahtuu luonnollisesti kaveria vastaan.

Jos pelaaja läpäisee kaikki harjoitukset onnistuneesti, valmistuu hän sotilaaksi ja värvätään pelastaan Yhdysvaltojen presidentti terroristien kynsistä. Pelaajan tulee tehtävässä suorittaa harjoitusleirillä oppimiaan taitoja.

Youtube video Combat School pelistä :

Combat School, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.6.2012

Jätä kommentti