VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.9/10 (27 ääntä )

Colonel’s Bequest tiedoston lataus
Lataa Colonel’s Bequest
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Colonel’s Bequest

Colonels Bequest - Kellari Hovimestarin huone

Colonel’s Bequest on Sierra On-Line-yhtiön 1989 tekemä seikkailupeli. Peli julkaistiin Amiga 500-, Atari ST- ja MS-DOS-järjestelmälle.

Peli asettuu vuoteen 1925, jossa pelin päähahmo yksityisetsivän tytär Laura Bow kutsutaan sokeriplantaasille viettämään viikonloppua. Kun plantaasin lapseton mestari Colonel Dijon ilmoittaa testamentistaan, aiheuttaa tämä sukulaisissa raivoa, joka lopulta johtaa murhaan. Pelitapahtumat keskittyvät saarelle, jossa Laura selvittää murhaa keskustelemalla mahdollisen syyllisten ja uhrien kanssa. Tehtävänä on selvittää perheen salaisuudet, sekä murhaajan identiteetti.

Kyseessä on point & click tyylillä toteutettu peli, jossa pelaaja liikkuu ympäri kartanon etsien pieniä vihjeitä murhasta. Vihjeitä saadaan kasaan tutkimalla kartanosta löytyviä esineitä, sekä kuulustelemalla kartanon vieraita. Valtava kartano on suunniteltu ja toteutettu todella taidokkaasti ja se luo peliin oman jännittävän tunnelman. Peliin on lisätty myös todella paljon animointia ja pieniä introja, jotka korostavat tarinaa. Juonikin on hienosti suunniteltu. Kyseessä on kaikinpuolin yksi Sierran klassikkopeleistä.

Sierran Colonel’s Bequest peli muualla

YouTube video Colonel’s Bequest pelistä

Colonel's Bequest, 5.9 out of 10 based on 27 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

28.9.2014

Jätä kommentti