VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (10 ääntä )

Chip ’n Dale Rescue Rangers

Chip 'n Dale Rescue Rangers - Tiku ja Taku Pelastuspartio - Laboratorio Koeputki

Chip ’n Dale Rescue Rangers on Capcom-yhtiön 1990 tekemä tasohyppelypeli Nintendo Entertainment System konsolille. Peli pohjautuu Disney-yhtiön luomaan piirrossarjaan Tiku ja Taku – Pelastuspartio.

Tiku ja Taku Pelastuspartio tarjoaa kaksi pelimoodia, yksinpelin, sekä kahden pelaajan yhteistyön mahdollistavan pelin. Kaksinpelimoodissa on käytetty samankaltaista moninpelisysteemiä, kuin Capcomin Bionic Commando pelissä. Kaksinpelimoodissa toinen pelaaja pelaa Tikulla ja toinen Takulla.

Pelaajalla on mahdollisuus hahmoilla kävellä, hyppiä, kyyristyä ja kerätä erilaisia tavaroita joita voidaan heittää vihollisen päälle. Hahmot voivat ottaa enintään 3 iskua itseensä kunnes menettävät elämän.

Pelin juonena pelastuspartion on palautettava kadonnut Mandy niminen kissanpentu. Kyseessä on kuitenkin ilkeän Kollon (Fat Cat) harhautus, joka on sillä välin kidnapannut Vinkki Vääntölän (Gadget). Kollon juonena on myös tuhota koko kaupunki, joka Tikun ja Takun on estettävä.

Pelistä tehtiin myös jatko-osa Chip ’n Dale Rescue Rangers 2 vuonna 1993 Nintendo Entertainment System konsolille.

Graafisesti peli on Nintendon tasolla hyvin toteutettu. Äänimaailma jää hieman vaisuksi, kuten NES:in peleillä on tapana. Pelattavuuskin on pelissä saatu kohdalleen ja oravia on helppo käsitellä. Pelastuspartio on kaikinpuolin hyvä ja kokeilemisen arvoinen peli.

YouTube video Chip ’n Dale Rescue Rangers / Tiku ja Taku Pelastuspartio pelistä

Chip 'n Dale Rescue Rangers, 8.3 out of 10 based on 10 ratings
Chip ’n Dale Rescue Rangers koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

29.8.2013

Jätä kommentti