VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (1 ääni )

Checkered Flag


Checkered Flag, on Atarin vuonna 1991 julkaisema kilpa-autopeli, joka julkaistiin alun perin Atari Lynx:ille, ja sttemmin vuonna 1994 Atari Jaguar:ille.

Pelissä ajetaan kilpaa formula-autolla toisia formuloita vastaan. Peli on hyvin yksinkertainen, mutta toimiva. Pelissä voi muokata kisan itselleen valitsemalla radan, kierrosten lukumäärän, ottaako useamman kisan peräkkäin vai vain yhden, sekä oman lähtöruudun. Pelissä voi myös muokata oman auton ja kuskin väriä.

Pelin musiikit ovat kohtalaisen hyvät, mutta äänitehosteet ovat huonot. Autot eivät juuri autoilta kuulosta, toki näiden puutteiden syynä on pelin ikä. Autopeliinhän ei silloin vielä realistisia ääniä vain saatu. Grafiikat pelissä ovat kohtalaiset, ja pelihän on 2D. Pelin HUD on toimiva, ja siihen on hienosti sijoitettu peilit, kierroslukumittari, sekä nopeusmittari.

Checkered Flag on kokonaisuudessaan aivan toimiva peli, mutta kuitenkin kovin yksinkertainen, eikä siinä juuri ole mitään erikoista, koska ei siinä ole tarinaakaan, syy tähänhän on se, että peli tehtiin 80- ja 90-luvun vaihteessa käsikonsolille.

YouTube video Checkered Flag pelistä

Checkered Flag, 6.0 out of 10 based on 1 rating
Peliartikkelin kirjoittaja:

Jimmykojootti

Peliarvostelu kirjoitettu:

18.9.2012

Jätä kommentti