VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.6/10 (7 ääntä )

Championship Bowling

Championship Bowling Keilaus Rata

Championship Bowling on Athena Co.:n tekemä ja Romstar:in vuonna 1989 julkaisema keilauspeli. Peli julkaistiin kolikkopelinä, NES:ille, sekä Sega:lle.

Peli oli yksi ensimmäisistä ja harvoista peleistä, jotka tukivat nelinpelipisteytystä Nintendolla, joka mahdollisti jopa neljän pelaajan kilpailut keskenään.

Championship Bowling myötäilee sääntöjen mukaan tavallista keilausta ja tehtävänä on tietysti saada mahdollisimman paljon pisteitä voittaakseen pelin. Kyseessä on pelkkä arcadepeli, joka ei sisällä mitään uramoodeja. Hauskinta peli on tietysti kaveria vastaan kilpaillessa.

Peli sisältää monia heittoihin vaikuttavia tekijöitä, kuten pelaajien kätisyyden, kierteet, heittovoiman ja pallon painon. Näiden kombinaatio määrittää pallon kulun radalla.

Itse heittotilanteessa pelaaja saa päättää ensin kohdan mistä heittää palloa. tämän jälkeen kierremittari alkaa vinhasti sykähdellä ja painamalla nappia oikeassa kohdassa määräytyy pallon kierre. Viimeisenä pumppaava voimamittari täytyy pysäyttää sopivaan kohtaan napin painalluksella, jonka jälkeen pelaaja heittää keilapallon.

Championship Bowling pelistä saa vaikutelman, että se on melko kiireellä tehty. Peli sisältää myös jotain pieniä grafiikkabugeja animoinnissa ja mahdottoman oloisia kierteitä, jotka saattavat heittää pallon loppumetreillä kouruun. Graafisesti peli on tyypillistä tuon ajan 8-bittisen Nintendon grafiikkaa ja äänet samaa tasoa.

YouTube video Championship Bowling pelistä

Championship Bowling, 5.6 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.6.2013

Jätä kommentti