VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.2/10 (32 ääntä )

Carmageddon II: Carpocalypse Now!

Carmageddon 2 Autolla ajo jalankulkijan yli

Carmageddon II: Carpocalypse Now! on Stainless Software Ltd:n tekemä ja SCI:n 1998 julkaisema väkivaltainen autopeli, jossa ajetaan kilpaa varastetuilla ajoneuvoilla. Kyseinen peli on jatkoa mainetta niittäneelle edeltäjälleen Carmageddon. Peli julkaistiin alustoille Windows, Mac OS, Nintendo 64, PlayStation ja Game Boy Color.

Carmageddon sarja on tunnettu sen raakuudestaan ja väkivaltaisuudestaan. Carmageddonin toinen osa ei tee poikkeusta tässä. Peli on kielletty Suomessa alle 15-vuotiailta ja joissakin maissa peli on merkitty K18 merkinnällä tai sen  myynti on täysin kielletty liiallisen väkivallan vuoksi. Kieltoja yritettiin kiertää joissain maissa muuttamalla yliajettavat ihmiset zombeiksi ja veren vihreäksi limaksi.

Pelissä ajetaan ajetaan pääasiassa erikoista romurallia toisia autoja vastaan, mutta pelaaja saa pisteitä myös ihmisten yliajoista ja toisten autojen romuttamisista. Carmageddon 2 oli yksi ensimmäisistä peleistä missä käytettiin realistista tormäysfysiikkaa autoille. Tämä tarkoittaa, että esim. kovissa kolareissa pelaajan auto saattaa jopa vääntyä mutkalle.

Pelissä voi voittaa kilpailun kolmella eri tavalla, Tuhoamalla kaikki vihollisautot radalta, tulemalla maaliin ensimmäisenä ajaen kaikkien checkponttien läpi ennen ajan loppumista, tai tappamalla kaikki zombit tai ihmiset radalta.

Pelin fysiikkaa on hiottu paremmaksi ja graafinen ulkoasu on parantunut edeltäjästään. Musiikkimaailmaan on panostettu todenteolla tarjoten Iron Maiden  ja Sentience -yhtyeiden kappaleita ääniraidassa.

Youtube video Carmageddon 2 pelistä :

Carmageddon II: Carpocalypse Now!, 8.2 out of 10 based on 32 ratings
Carmageddon II: Carpocalypse Now! koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

15.9.2012

Jätä kommentti