VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.6/10 (7 ääntä )

Cannon Fodder 2: Once More unto the Breach






Cannon Fodder 2: Once More unto the Breach on Sensible Software:n tekemä ja Virgin Interactive yhtiön 1994 julkaisema sota- ja strategiapeli. Peli julkaistiin Amiga- ja MS-DOS alustoille.

Cannon Fodderin jatko-osa on pitkälti samanlainen kuin edeltäjänsä. Kyseessä on sota-teemalla oleva toimintapeli, jossa pelaajan on hyödynnettävä strategiaa. Pelaajalla on ohjattavanaan radalla aina 4 sotilaan joukko. Sotilailla on pääasiallisina aseinaan konekiväärit, jotka tappavat yhdellä laakilla. Radoissa on mukana myös ajoneuvoja, sekä räjäytettäviä kohteita, joita pelaajan tulee tuhota käsikranaateilla tai ohjuksilla. Tilanteissa missä pelaaja on selkeästi alakynnessä, on otettava strateginen suunnittelu käyttöön ja jaettava joukko eri osastoihin tehden samanaikaisen hyökkäyksen vihollisen kohteeseen.

Peli sisältää yhteensä 72 rataa, jotka on jaettu muutaman eri maailmaan. Ensimmäisen ja toisen Cannon Fodderin välillä ei ole suuria eroja. Pelimoottori on sama, aseistus ja pelattavuus on sama. Jatko-osassa on panostettu enemmän ratasuunnitteluun, jotta peli pysyisi mielenkiintoisena. Vaikka ratasuunnitteluun on panostettu, muodostuu pelin vaikeuste ongelmaksi. Osa radoista ovat turhauttavan vaikeita läpäistä.

Graafisesti jatko-osa on yhtä kaunis, kuin edeltäjänsä. Tosin avaruusmaailma meni useiden arvostelijoiden mielestä huono idea ja toteutus. Peli sisältää jälleen kerran alkuintrossa sotaan ja tappamiseen liittyvän musiikkikappaleen, mutta se ei säväytä samalla tavalla, kuin ensimmäisen osan legendaarinen klassikkokappale.

Pelistä tehtiin myös vuonna 1999 Codemasters yhtiön toimesta jatko-osa Cannon Fodder 3

Cannon Fodder 2 muualla

YouTube video Cannon Fodder 2 pelistä

Cannon Fodder 2: Once More unto the Breach, 6.6 out of 10 based on 7 ratings
Cannon Fodder 2: Once More unto the Breach koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

12.9.2014

Jätä kommentti