VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.4/10 (7 ääntä )

Bobo


Bobo on Infogramesin 1988 tekemä toimintapeli, missä pelaajan on karattava vankilasta suorittaen samalla erilaisia tehtäviä. Peli julkaistiin Commodore 64:lle, Amigalle ja Atari ST:lle.

Bobo on huumorilla varustettu vankilapako, missä pelaajan tulee suorittaa erilaisia pikkutehtäviä järjestyksessä. Pelin tehtäväosiot muistuttavat hieman Three Stooges peliä poiketen hyvinkin paljon toisistaan. Ensimmäisessä tehtävässä pelaajan on jaettava muille vangeille ruokaa pöytiin sitä mukaan kun lisää vankeja ilmestyy pöytään. Toisessa tehtävässä pelaajan on kuorittava aikaa vastaan perunoita, joita ilmestyy putkesta. Kolmannessa tehtävässä siivotaan käytävältä kuraisia jalanjälkiä, joita muut vangit jättävät jälkeensä. Neljännessä tehtävässä autetaan ikkunasta hyppääviä vankeja pakenemaan vankilasta ohjaamalla trampoliini hyppäävien vankien alle ja kimmottamalla heidät vankilan muurien yli. Viidennessä tehtävässä juostaan sähkölankoja pitkin väistellen vastaan tulevia sähköiskuja pommpien eri sähkölangoille. Kuudennessa tehtävässä pelaajan tulee peitellä vankeja, jotka heräilevät unesta, jos ei heitä peittele. Jokainen rata hankaloituu mitä pidempään tehtävää pelataan. Jokaisella tehtävällä on myös omat pistelistat, joten kilpaileminen kaveriakin vastaan onnistuu. Vaikka peli tuntuu vaikealta on jokainen tehtävä mahdollista suorittaa läpi. Kun kaikki kuusi tehtävää on suoritettu, pääsee pelaaja pakeneen vankilasta läpäisten pelin.

Pelissä ei sinänsä ole mitään erikoista juonta vankilapaosta, vaan se rakentuu erilaisiin minitehtäviin, jotka pelaajan tulee läpäistä. Graafiselta ulkoasultaan peli on hieno kokonaisuus sarjakuvamaista grafiikkaa. Myös pelin musiikit ovat hilpeää ja pelin teemaan sopivaa.

Youtube video Bobo pelistä :

Bobo, 7.4 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

28.8.2012

Jätä kommentti