VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (3 ääntä )

Blues Brothers tiedoston lataus
Lataa Blues Brothers
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Blues Brothers

Blues Brothers Animaatio Tanssi

Blues Brothers on Titus Software-yhtiön vuonna 1991 tekemä tasohyppelypeli, joka pohjautuu aiheeltaan samannimiseen elokuvaan. Peli julkaistiin alustoille  IBM PC MS-DOS, Amstrad CPC, Amiga 500, Commodore 64, Atari ST, NES, ja Game Boy.

Pelin tavoitteena on vältellä poliiseja edeten useiden eri teemaratojen kautta blueskonserttiin. Pelissä on voidaan alussa valita hahmo pelataanko peliä Jake vai Elwood Bluesila. Hahmot voivat pelissä nostaa maassa olevia tavaroita, kuten laatikoita tai ostoskärryjä ja heitellä niitä vihollisten päälle. Pelissä kerätään radoilta yleensä musiikkiin liittyviä esineitä, kuten LP-leyjä, joita keräämällä tarpeeksi saadaan lisäelämä. Jokaisessa radassa on jokin musiikkiin liittyvä erikoisesine, joka täytyy löytää päästäkseen radan läpi.  Pelin viimeinen rata päättyy blueskonsertin lavalle. Pelin viholliset koostuvat pääasiassa poliiseista, mutta matkan varrelta löytyy raggareita, raksamiehiä, mummoja ja monia muita hauskoja hahmoja.

Peliä on mahdollista pelata yksin- tai kaksinpelinä jossa kuvaruutu seuraa vain toista hahmoa. Pelissä ei siis ole jaetun ruudun mahdollisuutta joka tietysti vaikeuttaa toisen pelaajan näkyvyyttä, jos ollaan kuvaruudun rajalla.  Peli sisältää kuusi teema-aiheella poikkeavaa maailmaa, jotka eroavat toisistaan hyvinkin monipuolisesti.

Pelin musiikki on elokuvasta tuttua rockin ja bluesin sekoitusta, joka on laadukkaasti toteutettu. Pelin graafinen puolikin on Titus the Fox pelin tyylistä kaunista katseltavaa.

Paikoitellen peli on ehkä hieman liian nopeatempoinen, eikä joihinkin liian nopeasti tapahtuviin asioihin kerkeä reagoida. Varsinkin kaksinpelin näkökentän rajoittuvuus on usein ongelmallinen. Peli on melko vaikea varsinkin pidemmälle edetessä, mutta muuten Blues Brothers on tyylikäs tasoloikka, joka erottuu muista tasohyppelypeleistä sen omalaatuisella teemalla.

YouTube video Blues Brothers pelistä

Blues Brothers, 6.0 out of 10 based on 3 ratings
Blues Brothers koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

5.4.2013

Jätä kommentti