VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.9/10 (14 ääntä )

Blades of Steel


Blades of Steel on Konamin 1987 julkaisema jääkiekkopeli Nintendolle.

Kaikki pelin joukkueet ovat fiktiivisiä, mutta pohjautuvat aitojen Amerikkalaisten ja Kanadalaisten kaupunkien nimiin. Peli tunnettiin varsinkin sen nopeatempoisuudesta ja varsinkin tappeluista. Peliä on mahdollista pelaa yksinpelinä, sekä kaksinpelinä. Yksinpelissä on mahdollista valita kolme eri vaikeustasoa.

Pelin alussa pelaaja valitsee joko Exhibition tai Tournament vaihtoehdot. Exhibition peli on suora ottelu joko tietokonevastusta tai kaksinpeli toista ihmispelaajaa vastaan.
Tournamennt ottelut vastaavat NHL:n pudotuspeliotteluita, joista paras joukkue voittaa Konamin pystin.

Pelin tappelut tapahtuvat aina kun kaksi pelaajaa törmäävät toisiinsa kolmesti peräkkäin. Pelin tappeluissa on aika eri kuvakulma sivustakäsin. Tappeluiden tuomiot ovat aidoista sännöistä hieman poikkeavia, kun tappelun häviäjä joutuu rangaistusaitioon ja voittajaa pääsee pelaan ylivoimapeliä. Jäähyaitioon voi joutua maksimissaan kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Jos tappelut tapahtuvat maalin lähistöllä, saattaa myös tuomari viheltää rangaistuslaukauksen.

Pelin grafiikka on karua ja realismi on pelistä kaukana joten se poikkeaa suuresti muista ajan jääkiekkopeleistä juuri oudoilla säännöillä, kuten paitsioiden puuttumisella, oudoilla rangaistusmenetelmillä tappeluissa, sekä rangaistuslaukauksissa jotka ammutaan suoraan siniviivalta, ilman luistelua maalivahtia kohti. Peli on kuitenkin mukavaa viihdettä varsinkin kaksinpelinä kaveria vastaan saaden paljon tappeluita aikaan.

Blades of Steel Youtube video :

Blades of Steel, 5.9 out of 10 based on 14 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti