VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (4 ääntä )

Big Business


Big Business on Off The Wall Productionsin kehittämä ja Magic Bytesin 1990 julkaisema bisnes- ja strategiapeli Amigalle, Atari ST;lle ja MS-DOS:ille.

Peliä voidaan pelata yksinpelinä, tai vuoropohjaisesti kaveria vastaan. Pelissä pelaaja asettuu uuden firman toimitusjohtajaksi, jonka tehtävänä on saada yhtiö alkutekijöistään menestyneeksi markkinajohtajaksi alallaan.

Pelissä kehitetään tuotteita, tuotetaan niitä tehtailla, markkinoidaan niitä ja pyritään myymään niitä hyvällä voitolla samassa saaden osakekurssit nousuun. Aluksi pelaaja valitsee mitä tuotteita firma alkaa tuottaan. Esimerkkinä voidaan ottaa vaikka WC-pöntöt, joiden kehitykseen pelaaja pääsee käyttään rahaa. Kun tuote on kehitetty, pelaaja alkaa valmistaan pönttöjä tehtaassa. Tuotannon lomassa pelaaja sijoittaa rahaa markkinointiin ja alkaa myymään pönttöjä voitolla.

Pelin grafiikat ovat kauniisti piirrettyä sarjakuvamaista tyyliä, johon on sekoitettu mukaan monia kivoja yksityiskohtia, millä pelaaja pääsee pelin pääideasta poiketen leikkimään.

Kuvankaappauksia Big Business pelistä :

Big Business, 7.5 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

20.6.2012

Jätä kommentti