VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.5/10 (2 ääntä )

Battletoads


Battletoads on videopeli, jonka on kehittänyt Rare. Pelin hahmot ovat kolme sammakkoa nimeltään Rash, Zitz ja Pimple. Ensimmäinen peli julkaistiin 1991 Nintendo Entertainment Systemille ja vuotta myöhemmin se käännettiin myös Amigalle. Peli ilmestyi myös Sega Mega Drivelle. Tämän lisäksi suunnitelmissa oli pelin käännös PC:lle ja Atarille, mutta näitä käännöksiä ei koskaan julkaistu.

Graafisesti peli oli aikanaan todella edistynyt ja se tunnettiin hauskoista hyökkäyksistä, joissa hahmojen ruumiinosat venyivät karikatyyrinomaisesti. Pelin tasot olivat myös hyvin erityylisiä, joka lisäsi sen viehätystä.

Pelin tarina kertoo kolmesta taistelusammakosta, jotka joutuvat erilleen toisistaan saattaessaan Prinsessa Angelicaa tämän kotiplaneetalle. Pimple ja prinsessa joutuvat väijytykseen ja heidät kaapataan ja viedään Ragnarokin maailmaan Pimeyden Kuningattaren (The Dark Queen) planeetalle. Jäljelle jääneet taistelusammakot Zitz ja Rash kohtaavat monia vaikeuksia matkallaan Varjojen Tornille (Tower of Shadows), jossa Pimeyden Kuningatar odottaa heitä.

Battletoads on todella vaikea jopa kokeneille pelaajille, sen on sanottu olevan eräs vaikeimmista koskaan tehdyistä peleistä.

Battletoadsille on julkaistu seuraavat jatko-osat:

  • Battletoads (Game Boy)
  • Battletoads & Double Dragon (NES & SNES)
  • Battletoads in Battlemaniacs (SNES)
  • Battletoads (Arcade peli) aka Super Battletoads

Pelistä tehtiin myös animoitu sarja, mutta sen tuotanto ei jatkunut pilottijaksoa pidemmälle.

Battle Toads Youtube video :

Viittaukset : Wikipedia Battle Toads kuvaus

Battletoads, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

24.10.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti