VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (3 ääntä )

Barbarian The Ultimate Warrior


Barbarian: The Ultimate Warrior on Palace Softwaren 1987 c-64:lle julkaisema toimintapeli jossa on paljon samaa Swarzeneggerin Conan Barbarian elokuvan kanssa.

Pelissä pelaaja on areenalla miekalla taisteleva barbaari. Peli sisältää myös kaksinpelin. Pelin yksinpeli moodissa pelaajan on voitettava vastukset pelastaakseen ilkeän velhon kaappaaman prinsessan.

Hahmoa ohjataan Joystickillä tai näppäimistöllä. Pelaaja pystyy liikkumaan ympäri areenan, hyppiin, potkiin, väistään ja vieriin. Joystickin nappia pohjassa pitäessä ja liikuttamalla Joystickiä pelaaja pystyy ohjastaan hahmon potkaiseen, nuppaan päällään, tai lyömään miekalla. Hyvin ajotetulla iskulla pystyy pelissä katkaiseen vastustajan pään. Pelissä oli aikoinaan hyvinkin monipuolinen taistelusysteemi, joka sai kehuja kriitikoilta.

Pelin kannessa oli poikkeuksellisesti käytetty aitoja malleja kuvitusten sijasta.  Kuvissa esiintyi bikinimalli Maria Whittaker. Pelin kansikuva herätti suurta närää Briteissä, missä kukkahattutädit nousivat barrikaadeille pelin seksuaalisesta myyntitaktiikasta. Kukkahattutätien protestin ilmaisen mainostuksen vuoksi pelistä nousikin suuri hitti.

Barbarian The Ultimate Warrior, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti