VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.8/10 (5 ääntä )

Banjo-Kazooie


Banjo-Kazooie, on Raren kehittämä ja Nintendon vuonna 1998 julkaisema tasohyppelypeli. Peli julkaistiin alunperin Nintendo 64:selle, ja vuonna 2008 Xbox Live palveluun ladattavaksi.

Banjo-Kazooie oli todella kehuttu ja odotettu peli. Pelistä tuli jopa yksi Nintendon myydyimpiä pelejä. Alun perin pelin oli tarkoitus tulla markkinoille jo vuoden 1997 jouluksi, mutta Rare viivästytti julkaisua.

Peli alkaa siitä, kun ilkeä noita Gruntilda kuvittelee olevansa kaunein nainen Spiral Mountainilla. Hän kysyy tietoa puhuvalta kattilaltaltaan, Dingpotilta, joka vastaa aina noidan pyyntöihin ja kysymyksiin. Dingpot kertoo, että ainoastaan Banjon pikkusisko Tooty on kauniimpi kuin hän itse. Gruntilda suuttuu tästä tiedosta, ja lähtee etsimään pientä tyttöä, ja onnistuu nappaamaan tämän mukaansa. Gruntildan suunnitelmana on ryöstää Tootyn kauneus hänelle itselleen. Samassa Banjo, ja hänen tuttunsa Kazooie lähtevät ulos katsomaan mitä on tapahtunut, ja tästä seikkailu sitten alkaa.

Pelissä on todella hyvät grafiikat aikansa peliksi, ja pelin äänimaailma on onnistunut. Grafiikat ja äänimaailma ovat toistensa tasolla, muodostaen todella hyvän ja onnistuneen pelin.

YouTube video Banjo-Kazooie pelistä

Banjo-Kazooie, 8.8 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Jimmykojootti

Peliarvostelu kirjoitettu:

14.10.2012

Jätä kommentti