VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (2 ääntä )

B.C. II – Grog’s Revenge


B.C. II – Grog’s Revenge on Sidney Development Corp:in tekemä ja Sierra Online / U.S. Gold:in 1984 julkaisema Pulteri sarjakuvaan pohjautuva peli.

Peli on jatkoa BC’s Quest for Tires peliin, missä Pulterin tyttöystävä kidnapattiin. Peli jatkuu kymmenen vuotta myöhemmin, kun Pulteri lähtee etsimään elämän tarkoitusta vuorelle. Legendat kertovat myös, että vuorella asustaa karvainen hirviö Grog, jonka karmivat karjaisut tyrmäävät vahvimmatkin luolamiehet.

Pelillä ei ole mitään selkeää kategoriaa, mutta sitä voidaan lähinnä sanoa tasohyppelyksi. Pelissä kiivetään vuoren huipulle kivipyörällä väistellen esteitä ja keräten simpukoita. Vastassa on kiviä, rotkoja, siltatulleja, hirviöitä, sekä pimeitä luolia. Pelivaihe koostuu pääasiassa vuoren ulkopuolisesta osuudesta päivänvalossa joka on kuvattu sivulta käsin. Vuoren ulkopuolella on väistellään rotkoja ja kiviä samalla keräten maassa olevia simpukoita. Välillä Pulterin on mentävä pimeään luolaan, jossa näkymä muuttuu silmistä kuvatuksi. Kivipyörän valo valaisee edessä olevan alueen, jonka avulla voidaan kiertää esteet ja kerätä samalla simpukoita. Aina välillä vastaan tulee silta, missä Pulterin on maksettava tullimaksu simpukoilla. Vuorella kiertää myös karvainen hirviö Grog, jonka olinpaikan näkee kartasta.

Koska peli on tehty 50-luvun sarjakuvan pohjalta, on pelin ulkoasukin muokattu vanhojen sarjakuvien tyyliin sopivaksi. Turhia värejä on karsittu ja näkymä pidetään pääasiassa harmaana. Peli ei sisällä lainkaan musiikkia, mutta siihen on lisätty kuitenkin hauskan kuuloiset äänitehosteet.

Youtube video Pulteri pelistä :

B.C. II - Grog's Revenge, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

20.9.2012

Jätä kommentti