VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (4 ääntä )

Asterix and the Magic Cauldron


Asterix and the Magic Cauldron on Ranskalaiseen Asterix sarjakuvaan pohjautuva seikkailupeli, jonka kehitti Beam software ja julkaisi Melbourne house 1985. Peli julkaistiin alustoille Amstrad CPC, Commodore 64 ja ZX Spectrum.

Peli alkaa Asterixin omasta Gallialaisesta kylästä. Tavoitteena on etsiä kaikki kadonneet taikapadan osat. Pelissä liikutaan aina kuvaruutu kerrallaan kävelemällä kuvaruudun reunalle. Jos Asterix löytää jotain mielenkiintoista kuva suurentuu esineen kohdalle. Metsissä tulee vastaan villisikoja, joita vastaan voi taistella. Voittamalla villisian saa Asterix siitä energiaa. Metsissä liikkuu myös Roomalaisia sotilaita, jotka ovat vähän hankalampia vastuksia.  Taistelukohtauksessa kuva suurentuu lähemmäksi ja ruudun yläosiin ilmestyy kummankin hahmon energiat. Asterix voi myös hätätilanteessa juoda taikajuomaa, joka antaa hänelle hetkellisesti voittamattomuuden, mutta juoma täytyy ottaa ennen taisteluita. Taikajuomaa ei ole kuin rajallinen määrä, joten juoman ottaminen kannattaa käyttää vain hätätilanteissa. Asterixin mukana kulkee myös hänen paras ystävänsä Obelix, joka pitää samalla pitää tyytyväisenä. Kun pelistä on löydetty kaikki puuttuvat taikapadan osat, on Asterix pelastanut kotikylänsä ja peli on läpäisty.

Asterix Magic Cauldron Youtube video pelistä :

Asterix and the Magic Cauldron, 7.5 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

15.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “Asterix and the Magic Cauldron”

  1. tupaduuris sanoo:

    Asterix kirjoja tuli pikkumiehenä paljon luettua ja kun tämä peli ilmesty ja pääsi sitä pelaamaan niin se oli pienoinen pettymys kyllä.

    En jaksanut kovin kauaa pelata kun oli vaan kävelyä sinne tänne ja tuntu että koko ajan pyöri vaan samoissa paikoissa.

Jätä kommentti