VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.4/10 (7 ääntä )

Another World

Another World Leijona Maailma Planeetta Kuu Animaatio

Another World (Out of this World Amerikassa) on Delphine Softwaren vuonna 1991 julkaisema toimintaseikkailupeli. Se oli käytännössä yhden miehen, Eric Chahin, projekti. Peli julkaistiin alun perin Amiga 500:lle, mutta käännettiin myöhemmin useille alustoille, mukaan lukien MS-DOS, SNES ja Sega Mega Drive.

Peli muistetaan erityisesti elokuvamaisesta otteestaan ja omintakeisesta graafisesta tyylistään, jossa käytettiin 2D-tasoloikkapelille tuolloin epätavanomaista polygonigrafiikkaa. Vuonna 2006 pelistä julkaistiin Microsoft Windowsille uudisversio entistä tarkemmilla grafiikoilla, mutta vailla muita oleellisia muutoksia.

Pelin päähahmo on fyysikko Lester Knight Chaykin, joka antimateriakokeen yhteydessä sattuneen onnettomuuden seurauksena tempautuu tuntemattomaan rinnakkaisulottuvuuteen. Pelaajan ohjastaman Chaykinin pääasiallisena tehtävänä on pysyä hengissä oudossa ja vihamielisessä maailmassa.

Pelille on julkaistu jatko-osa Heart of the Alien, joka ei kuitenkaan ole Chahin käsialaa, eikä sitä yleisesti pidetä ”virallisena” jatkona pelin tarinalle. Sen sijaan Delphine Softwaren myöhemmin julkaisemien Flashbackin ja Fade to Blackin on usein katsottu olevan epäsuoraa jatkoa Another Worldille elokuvamaisuutensa ja samantyyppisen toiminnan takia, vaikkei niillä tarinallisesti olekaan yhteyksiä Another Worldiin. Lisäksi Eric Chahi ei ole ollut niidenkään kehityksessä mukana.

YouTube video Another World pelistä

Lainattu Wikipedia Another World kuvaus

Another World, 7.4 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

18.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti