VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (8 ääntä )

Alien Syndrome

Alien Syndrome Rata 1

Alien Syndrome on Sega yhtiön 1987 tekemä toimintapeli, jossa pelaajan on taisteltava avaruusolioita vastaan. Peli julkaistiin Amiga, Atari ST, Commodore 64, Game Gear, MS-DOS, MSX, NES, Sega Master System, ZX Spectrum, Sharp ja X68000 alustoille.
Pelaaja voi ohjata pelissä kahta sotilasta Ricky ja Mary, joiden on edettävä muukalaisten valtaamassa avaruusaluksessa ampuen kaikki vastaan tulevat avaruusolennut ja pelastaen ihmiset. Tehtävää hankaloittaa myös alukselle asennettu aikapommi, joka räjähtää kolmen minuutin sisällä. Radan läpäistääkseen pelaajan on pelastettava tarpeeksi monta ihmistä aluksesta, joka mahdollistaa taistelun pomovastustajaa vastaan. Peli tukee kahden pelaajan samanaikaista moninpeliä, joka myös helpottaa pelin etenemistä huomattavasti.
Pelistä löytyy monenlaisia vastustajia, jotka käyttäytyvät eri tavalla. Alussa olevat helpot muukalaiset ovat hyytelömäisiä kohteita, jotka kulkevat tavallisesti tietyllä kaavalla. Pelin edetessä vastaan tulee vihollisia, jotka tulevat suoraan kohti tai jopa ampuvat pelaajaa. Alukset sisältävät runsaasti vihollisia ja pelaajan onkin käytettävä aseistustaan ahkeraan. Lisäongelmia aiheuttavat avaruusolioiden pesät, joista uusia vihollisia syntyy jatkuvasti. Pesät on tuhottava niin pian kuin mahdollista. Asearsenaalista löytyy monenlaista tuliasetta aina tavallisista aseista liekinheittimiin. Edetessä myös radat hankaloituvat ja sisältävät rotkoja ja muita vaaroja joihin pelaaja voi menettää elämänsä.

YouTube video Alien Syndrome pelistä

Alien Syndrome, 6.0 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

1.10.2013

Jätä kommentti