VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.8/10 (4 ääntä )

Aladdin tiedoston lataus
Lataa Aladdin
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Aladdin

Aladdin Animaatio Radoista

Aladdin on Disneyn Aladin piirrettyyn perustuva tasohyppely, joka julkaistiin Virgin Interactive ja Capcomin voimin 1993-1994 Sega Mega Drive, Super NES, Sega Master System/Sega Game Gear, Game Boy ja NES alustoille. Erikoista eri alustojen peleissä on, että ne eivät ole suoria käännöksiä, vaan eroavat jopa pelillisesti toisistaan.

Mega Drive/Genesis versio julkaistiin 1993 Virgin Interactiven ja Segan toimesta. Peli sai suurta kiinnostusta sen loistavasti toteutettuun piirrosanimaatioiden käyttöön hahmoissa ja taustagrafiikoissa. Peliä oli tekemässä useita eri peli- ja piirroshahmoveteraaneja, kuten David Bishop sekä animaattori Andy Luckey ja Ian Freedman.
Mega Driven versio työstettiin Disney animaattoreiden toimesta käyttäen uudenlaista ”Digicel” tekniikkaa.
Kyseinen Mega Driven versio portattiin myös MS-DOS:ille, sekä Amigalle erona kuitenkin parempilaatuiset äänitehosteet ja musiikit.

Pelin juonena on myös Disneyn piirretyn tapaan pelastaa prinsessa Jasmin hädästä. Apuna sinulla on mukana myös henki ja Abu. Peli sisältää useita tasoloikkamaisia ratoja jotka pohjautuvat myös itse piirrettyyn, kuten Agranahin katot, Kaivoksen ihmeet ja Sultanin tyrmä Grand Vizier Jafaein palatsissa. Radalla olevia omenoita voidaan kerää ja ruukut toimivat tallennuspisteinä. Jos radalta löydää hengen, pääsee bonustasolle. Aseena Aladdin käyttää miekkaa, jolla voidaan huitoa viholliset kadoksiin.

Aladdin Mega Drive Youtube video :

Aladdin, 6.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

19.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti