VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.8/10 (4 ääntä )

Adventures of Robin Hood tiedoston lataus
Lataa Adventures of Robin Hood
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Adventures of Robin Hood

Adventures of Robin Hood Talo Nuotio

Adventures of Robin Hood on Millennium Interactive Ltd:n 1992 tekemä seikkailupeli. Peli julkaistiin Amiga 500:selle , Atari ST:lle ja PC:n MS-DOS:ille.

Peli alkaa introlla, missä Robin Hood heitetään omasta linnastaan pihalle. Robinin tehtävänä on saada linna itselleen takaisin. Peli on kuvattu isometrisestä kuvakulmasta ja sen käyttöliittymä muistuttaa hieman Populous ja Powermonger pelejä. Pelin maailma keskittyy Sherwoodin ja Nottinghamin lähiympäristöön, jossa liikkuu eläimiä ja ihmisiä. Pelaajan tulee suorittaa pelissä erilaisia pieniä tehtäviä. Pelissä on vaihtuvat vuodenajat, jotka muokkaavat maisemaa kesäiseen, keväiseen, syksyiseen ja talviseen näkymään. Tämä tuo peliin mukavasti vaihtelua.

Pelin grafiikat ovat hieman pienehköä ja kuvattu etäisyys melko kaukana, mutta yksityiskohdista saa kuitenkin hyvin selkoa. Pelin äänimaailmaan koostuu lähinnä erilaisista äänitehosteista, kuten jousipyssyllä ampumisesta, luonnon äänistä ja kaupungista kantautuvista kellon äänistä. Tehosteiden laadussa ei ole moitittavaa.

Robin Hood on hauska pikkupeli johon on sisällytetty mukaan myös huumoria. Pelin heikkoutena voidaan pitää hetkiä milloin pelaaja ei tiedä mitä pitäisi tehdä, joka päätyy yleensä pitkäaikaiseen vaelteluun pelialueella.

YouTube video Adventures of Robin Hood pelistä

 

Adventures of Robin Hood, 8.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.10.2012

3 Vastausta to “Adventures of Robin Hood”

 1. Jouni_1979 sanoo:

  Ehdottomasti paras seikkailu peli Amigalla , tätä tuli pelattua tosi paljon silloin aikoinaan, ja onpa tullut pelattua nykypäivänäkin vielä joskus emuloiden 🙂

  Muistan kun tätä opetteli pelaamaan ja ei ollut hajuakaan mitä tehdä, vartioita vaan tappaen ja pian sitä sitten riiputtiin itse hirttoköydessä, mutta kun pääsi jyvälle pikkuhiljaa peliin niin peli oli aivan mahtava.

  Muistan erittäin hyvin lohikäärmeen joka tuli ulos luolasta ja aina kuoli kun sitä jousipyssyllä ampui, mutta sitten pitkien pitkien pelailujen jälkeen selvisi mitä lohikäärmeelle piti tehdä niin se oli riemuvoitto kun selvisi 🙂 Kun pelin pääsi vihdoin ja vihdoin läpi niin tuli surullinen tunne että nytkö se on läpi vaikka olisi halunnut jatkaa peliä 🙁

  Minulla on erittäin lämpimät muistot tästä pelistä , voin suositella kaikille pelattavaksi!! Arvosanani pelille 10+ . Onko muilla mitä sanottavaa pelistä??

  • Retroman sanoo:

   Itsellä oli vähän samoja ongelmia alkuun, ettei oikein tiennyt mitä pitää tehdä. Muistaakseni en koskaan päässyt läpi peliä, mutta kyllä sitä tuli pelailtua moneenkin otteeseen. Nuorempana en myöskään ymmärtänyt pelin huumoria, minkä näin vanhempana YouTuben videon kautta sitten käsitti. Ihan hyvä peli, joskin ei kuitenkaan mun Amigan suosikkipeli.

   • Jouni_P sanoo:

    Näyttääpä peliin olevan myös huijaus koodeja. Peli on parempi ilman mitään huijauksia, näin se on.

Jätä kommentti