VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.8/10 (4 ääntä )

Adventure Island

Adventure Island NES Meri

Adventure Island on Escapen / Hudson Softin tekemä ja Hudson Softin 1986 julkaisema tasohyppelypeli. Peli julkaistiin alustoille NES, MSX, Game Boy, Gamate, Game Boy Advance, GameCube, PlayStation 2, Virtual Console (NES).

Pelissä pelaaja toimii mestari Higginsin roolissa, jonka tehtävänä on pelastaa tyttöystävänsä Tinan ilkeän kuningas Quillerin kynsistä. Pelastaakseen Tinan Higginsin on vaellettava läpi 32 radan, joista 8 ovat erillisiä maailmoja.

Pelissä pelaaja menettää elämän, jos koskettaa vihollista, tipahtaa kuiluun tai veteen. Ratojen varrella on väliajoin checkpointteja, joiden kohdalta pelaaja saa aloittaa kuollessaan. Higgins pystyy keräämään radoista hedelmiä tai muita elintarvikkeita, jotka kogottavat energiaa. Jos pistemäärä ylittyy 50.000, 100.000 tai 200.000 tienaa pelaaja yhden lisäelämän. Pelaaja saa väliajoin myös käyttöönsä 15 sekunnin kuolemattomuuden tavattaessa keijun nimeltä Honey Girl.

Matka taittuu Higginsiltä juosten ja suurimmaksi osaksi rullalaudalla. Radat koostuvat monipuolisesti metsistä, hiekkarannoista, luolista ja merimaisemista. Vastustajina toimivat erilaiset eläimet, kuten etanat, lepakot, kalat,  ravut, linnut ja käärmeet. Graafisesti Advernture Islandissa on paljon samankaltaisuutta Mario Bros pelejen kanssa.

YouTube video Adventure Island pelistä

Adventure Island, 6.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

27.8.2013

Jätä kommentti