VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (4 ääntä )

Advanced Fruit Machine Simulator


Advanced Fruit Machine Simulator on hedelmäpeli, jonka teki Codemasters 1991 Amiga 500 ja Atari ST pelikoneille.

Kyseessä on perinteinen hedelmäpeli, jossa pelaajan on voitettava mahdollisimman paljon rahaa. Hedelmäpelissä voittaminen on tehty melko hankalaksi ja rahat menevät monesti hyvinkin nopeasti. Hedelmäpelissä pyöritetään normaaliin tapaan rullia, mutta normaalien pyöritysten välissä rullia voidaan myös lukita ja näin parantaa voittomahdollisuuksia entisestään. Pelin pelaaminen tapahtuu joko Joystickin tai hiiren avulla, tosin pelissä hyödynnetään myös näppäimistön eri merkistöjä esimerkiksi kolikoiden lisäämisessä tai rullien pyörittämisessä, joka nopeuttaa pelin pelaamista. Pelin rullat sisältävät monenlaisia hedelmiä, kuten banaaneita, kirsikoita, greippejä ja muita terveellisiä herkkuja ja näiden erilaiset yhdistelmät antavat erilaisia rahavoittoja.

Advanced Fruit Machine Simulator ei luonnollisesti vedä vertoja nykyajan kolikko- tai rahapeleille, kuten Bonanza peli tai muut netissä pelattavat rahapelit, mutta se on kuitenkin viihdyttävä peli ja 90-luvun aikakauden tekeleeksi yllättävän hauska, jos hedelmäpeleistä pitää.

Pelissä on myös mukana parhaat tulokset sisältävä ennätystaulu, jossa voidaan haastaa kaveri rikkomaan omaa ennätystä ja kilpailla pisteiden kesken. Kaverin kanssa voidaan pelata myös moninpelinä, jossa pelaajat vuorottelevat hedelmäpelissä. Se kaveri, kenellä loppuu rahat aikaisemmin on häviäjä.

Graafisesti Advanced Fruit Machine Simulator on melko hyvätasoinen aikakauden pikkupeliksi.. Tosin, pelin äänimaailma koostuu normaaleista pelikoneen äänistä pyörittäessä rullia ja rullien pysähtyessä. Tosin, mitä voisikaan odottaa perinteiseltä hedelmäpelin äänimaailmalta. Peli sisältää yhden yksinkertaisen musiikkikappaleen, joka soi pelin alussa.

Kuvankaappauksia pelistä

YouTube video pelistä

Pelistä muualla

Advanced Fruit Machine Simulator, 6.3 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

9.10.2018

Jätä kommentti