VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (11 ääntä )

A-Train tiedoston lataus
Lataa A-Train
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

A-Train


A-Train on alunperin Japanilaisen Artdink yhtiön 1985 kehittämä junasimulaattori, missä pelaajan tulee rakentaa kaupunkiin toimiva junaliikennöinti. Peli julkaistiin Yhdysvalloissa 1989 Take the A-Train II nimellä Seika Corporationin toimesta. Pelistä tehtiin vielä jatko-osa 1992 Maxis yhtiön julkaisuna nimellä A-Train joka julkaistiin DOS, Macintosh ja Amiga alustoille.

Pelissä pelaaja toimii rautatieyhtiön johdossa aloittaen joko pienestä tai keskisuuresta kaupungista pienellä alkupääomalla. Pelissä ei ole kilpailevia rautatieyhtiöitä ja pelaaja pystyy rakentaan rautateitä vain yhteen kaupunkiin. Pelin kuvakulma on isometrinen ja hieman samantyylinen kuin Maxiksen tuottamassa SimCity 2000 pelissä. Pelissä on kahta erityyppistä materiaalia, mitä pelaaja pystyy kuljettaan : matkustajia, sekä rakennustarvikkeita. Kummallakin pelaaja hankkii tuloja, mutta rakennusmateriaalit auttavat myös kaupungin kasvamisessa. Aina kun pelaaja kuljettaa tehtailta rakennusmateriaalia johonkin paikkaan, käyttää kaupungin asukkaat näitä talojen rakentamiseen. Kun taloja on alueella tarpeeksi, alkaa alue muuttuun enemmän kaupunkimaiseksi ja paikalle kohoaa teitä, kauppoja ja muita rakennuksia. Pelaaja pystyy ostaan esim kauppoja tai toimistoja, joilla pystyy hankkiin lisätuloja. Pelaaja pystyy myös rakentaan houkuttelevia turismikohteita kuten laskettelukeskuksen, tai hotelleja, joista myös saadaan lisätuloja.

Pelaajan pääasiallisena tehtävänä on rakentaa rautatieverkosto kaupungin eri esikaupunkialueiden välille, sekä maaseudun tehdasalueilta asutusalueille ja kuljettaa näiden välillä rakennustarvikkeita ja matkustajia.

Maxis A-Train Youtube video pelistä :

A-Train, 7.5 out of 10 based on 11 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.2.2012

2 Vastausta to “A-Train”

  1. paska sanoo:

    paskat tätä mitään pysty lataamaan! huippu peli olisi kyllä. kusetusta varmaan koko sivu. Ja hämäyksenäkin joku saastaisen sivun mainos, download sösössön sössöö…

Jätä kommentti