VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (2 ääntä )

4D Sports Boxing


4D Sports Boxing on Distinctive Softwaren (DSI) kehittämä ja Mindscapen kesäkuussa 1991 julkaisema kolmiulotteinen nyrkkeilyaiheinen tietokonepeli. Peli julkaistiin Amigalle, Windowsille ja Macintoshille.

Pelin pelaajat olivat polygonpohjaisia ja tekoäly aikaisekseen hyvinkin kehittynyttä. Jokaisella tekoälyn pelaajalla on oma tyylinsä kehässä. Jotkin suosivat hyökkäävää ja agressiivista nyrkkeilyä, toiset suosivat vastaiskuja pelaajan iskettyä, toiset puolustavaa tyyliä. Myös teköälyn voima ja nopeus oli vaihtelevaa kilpailijoiden kesken. Pelin mestari omaa lähes kaikki täydelliset ominaisuudet. Peli oli aikoinaan yksi ensimmäisistä 3D kaksintaistelupeleistä.

Pelin edetessä pelaaja pystyi kehittään omia ominaisuuksiaan, kuten nopeutta, voimaa ja kestävyyttä. Nyrkkeilyotteluissa on suositeltavaa käyttää erilaista strategiaa eri vastustajia vastaan. Joskus nyrkkeilyottelu saattaa venähtää jopa ratkaisemattomaan 15 erän otteluun. Myös tasapelit ja diskaukset ovat mahdollisia.

Pelin toinen versio 2.0 julkaistiin Helmikuussa 1992 ja se oli Electronic Artsin versio, joka sisälsi eri musiikit, ohjeistukset sekä joitain graafisia uudistuksia.

4D Sport Boxing Youtube video :

4D Sports Boxing, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.10.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti